SC CANGAS EURO MNS SRL este autorizata R.A.R. pentru vanzarea instalatiei gpl Cangas, vanzare de rezervoare marca SAKA / CANGAS,  montare, revizii, reparatii de instalatii GPL. Venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri prin formarea de dealeri autorizati in intreaga tara care ofera servicii de montaj si mentenanta pentru instalatia CANGAS. Atat la sediul firmei noastre din Buzau, cat si la toti partenerii din Romania sau din Europa clientii primesc consultanta in alegerea unei instalatii GPL in functie de tipul autoturismului.

Principalele servicii oferite clientilor nostri sunt urmatoarele:

            -    SERVICE GPL :

-      VANZARE :

 

Instalatia Cangas este omologata la nivel european.  La nivel national este omologata de Registrul Auto Roman . Asiguram garan??ia instalatiei timp de 24 de luni sau 100 000 de km.

Toate componentele instalatiei sunt produse in cadrul fabricii firmei CAF AUTOGAS. Productia se face cu standarde ridicate de calitate conform  ISO 9001, ISO 14001 ??i OHSAS 18001.

Toate piesele sunt atent controlate ??nainte de asamblarea lor. Chiar si dup?? asamblare se fac teste dificile la produsele finale ??nainte de ambalare.